CARTI POMICULTURA PDF

Povesti cu si despre plangeri in Samsung S8 – Garantie · Numetal – Alternative rock · Platforma crypto trading & wa Vreau sa scriu o carte · Aparitia Vietii pe. Asigura protectia cerealelor inca de la semanat cu noul fungicid Systiva FS. Article Information: Categorie: Fungicide: 09 August Fungicidul Systiva. In pomicultura, dupa efectuarea taierilor si stropirilor de iarna Nu inteleg un lucru:sunt carti destule despre pomicultura,de ce nu va informati?.

Author: Taugis Bralkree
Country: Greece
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 27 September 2009
Pages: 216
PDF File Size: 18.7 Mb
ePub File Size: 11.10 Mb
ISBN: 188-4-99508-729-5
Downloads: 51425
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maunris

Deasi greu dar in timp stratul generator din scoarta v-a incorpora cimentul ,spun greu din cauza ca nucul este una din speciile care se vindeca incet dupa asemenea traumatisme. Ma bucura faptul pomicultuar o plantatie care nu a fost stropita 21 de ani, nu are decit problema fructelor negrite la mijloc.

IELTS (International English Language Testing System)

Pomi fructiferi Arbori Arbusti. Vasul obisnuit Aceasta forma de coroana are trei ramuri principale, formate din muguri succesivi, conduse sub unghiuri de grade fata de linia verticala si ramificate de ori prin bifurcare.

Daca intarziem cu efectuarea tratamentelor,acestea nu mai sunt eficiente. Endre in 22 Martie Pt. Va ajut cu orice sfat,cu mare pomicultuta Aceste aspecte ne obliga sa fim alerti in ceea ce priveste igienizarea culturilor de cereale paioase.

In al doilea caz, axul palmetei si sarpantele se dezvolta mai bine. Uneori datorita conditiilor atmosferice si de sol din primavara, erbicidele peliculare pot avea eficacitate nesatisfacatoare. Va rog sa-mi dati un sfat informatie: In acest sens Summit Agro a lansat pe piata adjuvantul BackRow, special creat pentru a fi aplicat impreuna cu erbicidele peliculare preemergente. As aprecia primirea calendarului cu stropirile la adresa ivangu yahoo. Sign In Create Account.

  HAJJATUL WIDA IN URDU PDF

Am obtinut rezultate foarte bune cu scheme de stropiri tratamente fitosanitare pe care pomiculltura motive de spatiu nu le pot publica. Se executa pe timp insorit, dar temperatura sa nu depaseasca 25 grade C. Endre in 13 Mai Pt Adriana: Aceasta pagina contine previzualizari din cele mai importante categorii. Nu li s-a schimbat culoarea. Lastarii puternici situati la varful pomului ca si cei situati intre etaje pomicuotura axul pomului se suprima, lasandu-se numai cei de vigoare mica si medie.

Imi poate spune cineva daca pot varui tulpinile pomilor cu lavabila alba?

Distantele dintre etaje variaza de la 60 cm pana la cm in functie de vigoarea soiului si portaltoiului, tipul de fructificare etc. In vara ce urmeaza dupa plantarea pomilor, plivitul lastarilor in tinerele coroane trebuie facut cu multa atentie, dar el este necesar in mod obligatoriu. Brad vs molid 1 2 Started by kalu4u04 Dec As dori si eu calendarul stropirii pomilor fructiferi, pt ca avem si noi plantati 50 de pomi. Un timp o mare neliniste si urgenta ma cuprinsese.

Envidor are un mare avantaj fata de acaricidele conventionale.

Dupa ce L-am marturisit oamenilor cu ardoare am simtit cu adevarat o schimbare in mine. Pentru a scapa de ei va trebui sa tratati permanent din 7 in 7 zile de la Inceputul scuturarii petalelor florilor si pana inainte cu trei saptamani de recoltare.

Contactati-ma si va promit sa va ajut. Multumesc si o seara buna.

Pt Beni;Produsul de care intrebati este un insecticid pe baza de ulei sise foloseste impotriva daunatorilor iar celalalt este un fungicid un produs care se foloseste pentru combaterea unor boli 1. In loc sa tratez tulpinaeu tratam frunzele. Omizile defoliatoare fac pagube majore in livezi si pe pomii ornamentali,pt. Techmasters35 14 Nov Un activator pentru eficienta maxima a tratamentelor fitosanitare.

  5SX4 SIEMENS PDF

cartj

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

Sunt la inceput de drum, am de doi ani, meri, peri, ciresi, pruni, caisi si persici. Pomii se planteaza in pozitie oblica sub un unghi de de grade de verticala.

In caryi primavara conditiile meteo au fost favorabile-din pacate-pt aparitia si raspandirea bolii. Pentru a sti cu exactitate ce trat. Pe sarpantele dintre etajele II-IV nu se lasa subsarpante ci numai ramuri de semischelet si de rod pentru a rezulta un grad fructifer cat mai aplatizat si usor de intretinut.

Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea opmicultura. Hillary Clinton de la A la Z. Pomii sant cam de 8 ani, toti rodesc foarte bine dar anul acesta ma voi ocupa eu de ei si ma gandesc sa fac lucrurile ca la carte in masura posibilitatilor bineanteles.

Va rog sa-mi trimiteti si mie calendarul de stropire a pomilor meri, pruni, ciresi, caisi, piersici Va multumesc anticipat si va doresc un an excelent plin de roade si satisfactii.