CARTEA ROSIE A VANZARILOR PDF

Jeffrey Gitomer – Biblia Vanzarilor Jeffrey Gitomer – Biblia Vanzarilor. July 13, | Author: Bogdan Stanciu | Category: N/A. Jeffrey Gitomer – Biblia Vanzarilor. Uploaded by. Lemno Stil. Loading Preview. Sorry, preview is currently unavailable. You can download the paper by clicking. Cartea rosie a solutiilor in vanzari. Vol 1+Vol %. Jeffrey Gitomer · Cartea rosie a vanzarilor. Cartea rosie a solutiilor in vanzari. Vol 1+Vol 2. RRP: 48,19 leu.

Author: Nikogor Voodootilar
Country: Trinidad & Tobago
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 24 August 2011
Pages: 144
PDF File Size: 17.33 Mb
ePub File Size: 3.6 Mb
ISBN: 760-7-82190-957-5
Downloads: 53348
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikagrel

Ford Fiesta 2007 1.3i Duratec Euro 4 /AC / MP3 – VANDUTA

Oradea Bihor Member No.: Daca ai doar o tidula de mana Roata se va intoarc si va pierde si el pe alte parti mai mult decat ai pierdut tu. Te duci la taica-sau si-i explici situatia si te rogi ca sa fi fost de acord sa vanda masina si sa-ti recuperezi actele, nu inainte de-a reface contractul de vanzare cumparare cu el si a doua varianta este sa ceri in instanta, anularea vanzarii si restituirea sumei de bani in caz ca ai trecut si suma pe vreun act.

Ideea este ca nu imi mai raspunde la tel si nu am primit cartea masini Apr 24 Teoretic o fituica de mana ar fi suficienta cu cateva mentiuni: Pentru valabilitatea contractului ar trebui sa fi fost incheiat cu proprietarul masinii, din cate am inteles nu e cazul.

  DAIKIN CATALOGO RESIDENZIALE 2011 PDF

Halba are dreptate, nu-ti trebuie notar Daca nu poti da de proprietarul adevarat care sa si confirme vanzarea prin incheierea unui contract tip si predarea cartii de identitate atunci singura cale este sa te adresezi politiei. Ajuta-ne sa facem cunoscute masinile asa cum sunt ele de fapt, nu in baza reclamelor producatorilor sau dealerilor auto! Scrie-ti opinia despre masina ta si despre masinile pe care le cunosti.

O opinie pertinenta si motivata face cat 10 reclame! Nu mege la politie ca n-au treaba cu cauzele civile. Chiar daca e incheiat cu proprietarul masinii, vanzarea unei masini spre diferenta de vanzarea altor bunuri mobile este conditionata vnazarilor de incheierea unor s respectiv inmatricularea ei pe noul proprietarastfel trebuie sa ai toate documentele necesare inmatricularii contract de vanzare-cumparare tipizat de la biroul de copiat actecartea masinii, dovada radierii, etc Aug 14 Apr 16 Oricum la cei care intocmesc acte de V-C aveai nevoie de ce scrie mai jos.

Din pacate contractul de vanzare -cumparare incheiat intre tine si fiul proprietarului este nul. Baby Blues View Member Profile. Daca cumva stiti ce as putea sa intreprind acum Sep 10 Ceea ce ai patit se cheama inselaciune.

  BROCH LA MUERTE DE VIRGILIO PDF

Ramnicu Valcea Valcea Member No.: Inutil sa te intreb daca ai un act de vanzare cumparare incheiat la notariat. Cunosc un politist care a cumparat o masina furata intr-o benzinarie de la niste rose de afaceri” IMG: Oct 30 Forma autentica respectiv contractul facut la notar nu este necesara si nici nu se practica in cazul vanzarii-cumpararii de masini.

T u d o r View Member Profile. Notarul are prostul obicei sa ceara documentele masinii precum si buletinele de identitate.

Lista toate editurile

Blues country Member No.: Masina este confiscata prin curtea politiei daca nu ma insel. Da-i o nota generala masinii tale! Sa nu declare taica-sau masina furata si dupa aia sa n-ai alte probleme! Daca tatal nu va vanzarklor de acord cu vanzarea autovehiculului vei ramane fara el. Welcome Guest Log In Register.